GDPR Compliance

The app used for assuring the GDPR,  LGPD,  CCPA-CPRA,  VCDPA,  CPA,  CTDPA,  APPI,  PIPEDA compliance of this site, collects your IP and the email address in order to process the data. For more check Privacy Policy & Terms of Service

Data Rectification

You can use the link below to update your account data if it is not accurate.

Data Portability

You can use the links below to download all the data we store and use for a better experience in our store.

Access to Personal Data

You can use the link below to request a report which will contain all personal information that we store for you.

Right to be Forgotten

Use this option if you want to remove your personal and other data from our store. Keep in mind that this process will delete your account, so you will no longer be able to access or use it anymore.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Shoesvision (plasmathor.ro). Site-ul Shoesvision (plasmathor.ro) este operat de societatea SC. Davinci Security SRL, cu sediul social in Str. Carei nr.1, B.A11, Sector 2, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/4290/2013, CUI RO31449272. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului SC. Davinci Security SRL (plasmathor.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

DREPTUL CONSUMATORILOR DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si SC. Davinci Security SRL (plasmathor.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul SC. Davinci Security SRL (plasmathor.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

FRAUDA

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. SC. Davinci Security SRL (plasmathor.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

POLITICA DE PRETURI

Preturile afisate pe www.plasmathor.ro sunt in lei si includ TVA. Preturile pot suferi modificari fara o notificare prealabila. Pentru comenzile plasate si confirmate, preturile vor fi cele din momentul realizarii comenzii. Plata produselor se poate face ramburs sau online cu card bancar.

PREZENTAREA PRODUSELOR

Caracteristicile produselor, in special culoarea acestora, asa cum o vedeti pe site, depinde de proprietatile monitorului dumneavoastra, astfel exista posibilitatea ca nuanta produsului sa difere in realitate. Pozele prezentate pe site-ul nostru au caracter informativ.

Echipa plasmathor.ro incearca prin pozele si descrierea produselor afisate pe site sa ofere o imagine cat mai aproape de realitate a acestora. Totusi, culorile pe care le vedeti dumneavoastra depind de calitatile si setarile de culoare ale monitorulului utilizat, dar si de modificarile suferite in timpul prelucrarilor software. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente aparute intre imaginea de pe monitorul dumneavoastra si cea a produsului in sine. Zgomotul produs de incaltaminte prin contact cu solul, nu fac obiectul returnarii sau garantiei acelui produs.

Mirosul produs de incaltaminte, nu face obiectul returnarii sau garantiei acelui produs si este datorat procesului de fabricare a produsului respectiv.

GARANTIA COMERCIALA A PRODUSELOR

Se acorda in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992 si are o valabilitate de 30 de zile de la data cumpararii.
Din momentul livrarii coletului, eventualele defecte constatate, se pot face in maxim 24 ore de la receptia produsului (pe e-mail contact@plasmathor.ro)

Permeabilitatea produselor:
Toate produse sunt permeabile.
De aceea va recomandam sa nu le purtati pe vreme ploioasa sau stat in apa.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului SC. Davinci Security SRL (plasmathor.ro) utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii SC. Davinci Security SRL (plasmathor.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul SC. Davinci Security SRL (plasmathor.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului SC. Davinci Security SRL (plasmathor.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@plasmathor.ro