Produsele cele mai vandutePiramide cu plasma

Terapie prin Impamantare

Impamantarea

Contactul corpului cu sarcina electrică naturală a Pământului stabilizează fiziologia la cele mai profunde niveluri, reduce inflamația, durerea și stresul, îmbunătățește fluxul sanguin, energia și somnul și generează mai multă stare de  bine. Astfel de efecte sunt profunde, sistemice și fundamentale și adesea se dezvoltă rapid. Împământarea se poate efectua mergand desculț în aer liber și/sau utilizand sistemele de împământare  in interior  în timp ce dormi sau stai, practici care restabilesc o conexiune electrică pierdută și necesară cu Pământul.

https://plasmathor.ro/categorie/articole-pentru-impamantare/

Studiile efectuate pana in prezent au dovedit numeroase imbunatatiri fiziologice atunci cand corpul beneficieaza de energia pamantului prin impamantare.

Stilul nostru de viata si medicina integrativa ar trebui sa includa si solutii de impamantare.

Împământarea  conectează oamenii la energia naturală de vindecare a Pământului.

Reduce inflamația, durerea și stresuI

Imbunătățește fluxul sanguin, somnul și vitalitatea.

Împământarea ar trebui să fie recomandată pacienților de către profesioniștii din domeniul sănătății.

Introducere

Împământarea înseamnă pur și simplu reconectarea corpului uman conductiv la sarcina electrică naturală și subtilă a Pământului, o activitate  care influențează sistemic funcția bioelectrică de bază a corpului. Acest lucru stabilizează în mod surprinzător fiziologia, reduce inflamația, durerea și stresul, îmbunătățește somnul, fluxul sanguin și întoarcerea limfatică/venoasă la inimă.

Oamenii spun adesea că după conectarea la pamant se simt bine și arată mai tineri. Persoanele care acuzau dureri au observat o ameliorare rapida a durerilor.

Împământarea este ușor de realizat și adesea obține rezultate rapide, în special pentru persoanele cu tulburări cronice de sănătate.

Există două moduri de bază de împământare:

1) în interiorul casei dumneavoastră mod care implică folosirea sistemelor de împământare (covorașe conductoare,cearceaf, fata de perna, saltea de yoga, pad pentru tastura)

https://plasmathor.ro/categorie/articole-pentru-impamantare/

2. In forma sa cea mai naturală, petrecând timpul desculț în aer liber în contact cu suprafețe conductoare naturale, cum ar fi iarba, pământul, pietrișul, piatra și nisipul.

Așa cum vitamina D din corpul nostru este produsă de energia și frecvențele generate de soare, la 93 de milioane de mile distanță, Pământul chiar sub picioarele noastre oferă energie și frecvențe unice care ne influențează direct corpul.

Împământarea restabilește o conexiune electrică primordială cu Pământul pierdută în timp din cauza stilului de viață uman. Împământarea pare să corecteze ceea ce numim „sindrom de deficiență de electroni”, o cauză semnificativă și probabilă neglijată a multiplelor tulburări de sănătate.
Credem că Împământarea, ca strategie preventivă/stil de viață, poate contracara creșterea bruscă a bolilor netransmisibile în întreaga lume, o provocare majoră și o barieră în calea dezvoltării globale. Astfel de boli includ afecțiuni, cardiovasculare, respiratorii, neurodegenerative și autoimune, diabet de tip 2 și cancer. Aceste tulburări reprezintă peste 40 de milioane de decese anual și afectează toate naționalitățile și clasele socio-economice.
După cum se știe, creșterea numărului de boli la nivel mondial a adus cu ea o epidemie de durere cronică care a cuprins probabil până la 20% dintre adulți,  și, ca un alt produs secundar, o creștere alarmantă a consumului de medicamente pentru calmarea durerilor,  a efectelor secundare și a dependenței. Din cauza acestei evoluții, guvernul SUA a declarat o urgență sanitară în 2017. Problema crește și la nivel mondial.

Acestea sunt toate condițiile și problemele pe care le întâlnim în practicile clinice.

Plasmathor recomanda impământarea ca un instrument puternic de sănătate și vindecare pentru prevenire și terapie deopotrivă, un instrument care poate fi utilizat singur sau în combinație cu tratamente clinice pentru a aborda nu doar simptomele, ci și cauzele principale ale simptomelor și disfuncțiilor care încep la nivelurile bioelectrice profunde ale fiziologiei. .

Legătura noastră pierdută cu Pământul

Pământul a fost mult timp recunoscut și utilizat de industria electrică ca o sursă esențială de stabilitate și siguranță. De aici au apărut termenii sinonimi de împământare. Toate sistemele electrice moderne, de la rețele mari și centrale electrice până la case, clădiri și fabrici, mașini și aparatele alimentate cu energie electrică, sunt toate conectate la Pământ pentru stabilitate și siguranță. S-ar putea spune că sistemele electrice sunt „mai sănătoase” tocmai datorită conexiunii lor cu Pământul.

Acum este timpul ca lumea medicală să înceapă să recunoască faptul că un corp conectat la pământ – un corp împământat – este  mai stabil și mai sănătos. Funcționează mai natural, o stare pierdută în timp pentru că oamenii au devenit în mare măsură deconectați de Pământ. Evident că nu mai dormim pe pământ, rar mergem desculți în aer liber și de mai bine de jumătate de secol, purtăm aproape exclusiv pantofi izolatori cu talpă sintetică în locul încălțămintei tradiționale și conductoare din piele. Trăim,  muncim și ne petrecem o mare parte a timpului deconectați, adesea mult deasupra solului, în clădiri înalte.

Conectează-te acum la pământ cu produsele Plasmathor Earthing

https://plasmathor.ro/categorie/articole-pentru-impamantare/

Contactul pierdut cu Pământul poate contribui la dezechilibre electrice, la acumularea de electricitate statică perturbatoare (încărcări pozitive) și la o deficiență de electroni nerecunoscută în organism și, odată cu aceasta, la vulnerabilitatea la disfuncții, tulburări și boli.

Suprafața planetei Pământ, așa cum este bine cunoscut, este afectată electric de nenumărate lovituri de fulgere, radiații solare și alte dinamici atmosferice. Cu toate acestea, nu atât de bine cunoscut este faptul că aceste fenomene înzestrează masele noastre de uscat și corpurile de apă cu o sursă reînnoită continuu de particule subatomice numite electroni liberi care conferă Pământului o sarcină electrică negativă naturală.
Cercetările privind împământarea biologică sugerează că această sarcină electrică și furnizarea nelimitată de electroni și frecvențele lor diurne joacă un rol de guvernare și de hrănire atât pentru regnul animal, cât și pentru cel vegetal – o formă de „nutriție electrică”, ca să spunem așa. Descoperirile cercetării au susținut ipoteza că punerea la pământ facilitează un transfer semnificativ de electroni liberi în corp, transfer având ca rezultat schimbări fiziologice rapide, uneori instantanee. Împământarea restabilește și menține un mediu electric intern natural. Doi doctori și cercetători polonezi, au efectuat o serie de experimente în urmă cu câțiva ani și au concluzionat că punerea la pământ a corpului uman reprezintă un „factor de reglare universală în natură” care influențează puternic procesele bioelectrice, bioenergetice și biochimice.și pare să ofere un efect modulator semnificativ asupra bolilor cronice și disfuncției.

Astfel de efecte sunt explicate în detaliu mai jos.

Pământ analgezic – antiinflamatorul original

Unul dintre cele mai puternice efecte ale Pământului, așa cum a fost documentat de-a lungul a aproape 20 de ani de cercetare, împreună cu feedback-ul a mii de indivizi din întreaga lume, este reducerea și chiar eliminarea inflamației cronice , o cauză comună sau un factor agravant pentru cronice și legate de îmbătrânire. boli, precum și durere.
Această descoperire sugerează că planeta pe care trăim este  antiinflamatorul original: modul naturii de a contracara inflamația.
Pe scurt, ipoteza pentru acest efect este următoarea: radicalii liberi (cunoscuți și ca specii reactive de oxigen , ROS) sunt molecule încărcate pozitiv care scot electronii din țesutul sănătos, ducând la deteriorare. Radicalii liberi sunt produși în biochimia normală, inclusiv producția de adenozin trifosfat (ATP), molecula de energie a organismului. Fiecare celulă produce miliarde de radicali liberi în fiecare zi. Împământarea permite unui număr mare de electroni liberi să intre în organism, unde se crede că neutralizează radicalii liberi. Mecanismele active de transport de electroni către un loc de inflamație pot implica sistemele nervos, meridian și circulator.. Se presupune că afluxul de electroni liberi absorbiți în organism servește ca o puternică întărire antiinflamatoare pentru sistemul imunitar. Împământarea inversează de obicei atât inflamația acută, cât și cea cronică și o face rapid.
Diverse studii au furnizat dovezi ale impactului dramatic al Pământului asupra inflamației și durerii.
Trei studii bazate pe un model de cercetare în medicina sportivă numit durere musculară cu debut întârziat (DOMS) au documentat dovezi clare de ameliorare a durerii și reducerea inflamației datorita Impământari. DOMS se referă la durerea, sensibilitatea și rigiditatea resimțite în mușchi la câteva ore până la zile după un exercițiu neobișnuit sau intens. Durerea apare la nivelul mușchilor afectați de la deteriorarea temporară (microtraumă) a fibrelor musculare, de obicei crește în intensitate în primele 24 de ore după exercițiu și ating un vârf de la 24 la 72 de ore. Împământarea a redus semnificativ gradul și durata durerii cauzata de inflamație.
Cel mai recent studiu DOMS, realizat la Universitatea din Salzburg, a arătat în mod specific că împământarea în timpul somnului produce o recuperare mai rapidă și/sau markeri mai puțin pronunțați de leziuni musculare și inflamație în comparație cu fără împământare. Cercetătorii au concluzionat că împământarea poate reprezenta o „metodoologie simplă pentru a îmbunătăți recuperarea acută și pe termen lung după exerciții intensive” și antrenament/performanță atletică.

Aceste studii bazate pe exerciții indică în mod clar că impamantarea are multe de oferit sportivilor și cu siguranță ar trebui să facă parte din orice stil de viață fitness/atletic.
Cercetările de împământare sugerează că impactul rapid și generalizat al Pământului nu poate fi explicat prin impulsuri nervoase cu mișcare lentă sau reacții chimice, mai degrabă că influxul de electroni antiinflamatori de pe Pământ este în joc și este capabil să tranziteze rapid infrastructura conductoare a corpului și locurile țintă ale inflamației, așa cum este descris de Oschman.
Această activitate de tranzit rapid de electroni poate oferi beneficii la toate vârstele, chiar și pentru copiii prematuri, așa cum a fost raportat într-un studiu din 2017 al medicilor de la Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală a Spitalului de Copii al Universității de Stat din Pennsylvania din Hershey. Ei au descoperit că împământarea sugarilor prematuri a produs îmbunătățiri imediate și semnificative în măsurătorile sistemului nervos autonom (ANS) care funcționează de o importanță critică în reglarea răspunsurilor inflamatorii și la stres.
Împământarea bebelușilor a crescut semnificativ variabilitatea ritmului cardiac (HRV), indicând o îmbunătățire a tonusului vagal . HRV se referă la modificări ale ritmului cardiac de la bătaie la bătaie și este influențată de ramurile simpatice și parasimpatice ale SNA.

Împământarea a fost realizată prin lipirea unui plasture de împământare (similar cu un electrod EKG) pe pielea bebelușilor, în timp ce se aflau în incubatoare sau pătuțuri, și conectarea firului de plasture la sistemul de împământare al spitalului.

PlasmaThor va ofera diverse articole pentru impamantare.

https://plasmathor.ro/categorie/articole-pentru-impamantare/