Tehnologia Plasmatica, Tehnologia Viitorului Nostru!

In ultima perioada omenirea se confrunta cu diferite schimbari la nivel planetar.

Schimbarile climatice reprezinta una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta omenirea in prezent.
Agricultura se afla într-un prag critic, sistemul monetar se clatina, virusul SARS ne „impinge” intr-o capcana cu efecte devastatoare pe termen lung, s.a.m.d.
Omenirea are nevoie de o schimbare pe toate planurile.
Noi tehnologii plasmatice au fost dezvoltate de catre diversi oameni de stiinta pentru a ajuta omenirea sa treacă peste schimbarea care se produce la nivel planetar.

Tehnologia plasmatica dovedita stiintific de savantul Merhan Keshe, vine in sprijinul omenirii cu solutii pentru Agricultura, Transport, Hrana Energetică, Energie si Sanatate.

Informatiile tehnologiei plasmatice ale dlui. Keshe, le puteti accesa Gratuit pe site-ul  https://keshe.foundation

Plecand de la aceste cunoasteri plasmatice, echipa de cercetare Plasma Thor din Romania a dezvoltat si integrat tehnologia plasmatica a dlui. Merhan Keshe cu Tehnologia Hidrogenului, Piramidologia și Info Energetica creand dispozitive plasmatice unicate de ultima generatie capabile sa echilibreze energetic orice sistem viu.

Produsele plasmatice au o stransa legatura cu Armonicele Universului cele care in realitate influenteaza orice sistem viu.
Produsele PlasmaThor au fost testate cu diferite aparate de Biorezonanta care evidențtieaza clar beneficitatea adusa unui sistem viu atunci cand interactioneaza cu emisia campului plasmatic.

Produsele plasmathor se pot achizitiona de pe site-ul nostru oficial, www.plasmathor.ro