Produsele cele mai vandutePiramide cu plasma

Despre Piramida

Piramidologia este o propunere de medicină alternativă, este o disciplină terapeutică curativă.

Piramida are capacitatea de a transmite radiații cosmice asupra sa,  descompune aceste radiatii cosmice în părțile sale și interferează cu câmpul magnetic al pământului.

Subiectul din interiorul Piramidei asimileaza acest proces de iradiere, care este curativ pentru o gamă largă de afecțiuni.

Fizica ne învață că sarcina electrică din corpurile conducătoare tinde să se aranjeze uniform pe suprafață dacă conductorul este sferic.
În cazul conductoarelor poliedrice, cum ar fi conurile și piramidele, există o acumulare maximă de sarcină in vârf, de la care sarcina însăși va tinde apoi să se disperseze. Aplicând acest principiu Piramidei lui Keops, vom observa că, dacă, pe de o parte, funcționează ca o oglindă solară mare, datorită puterii sale de reflectare, pe de altă parte, concentrează radiația cosmică pe vârf și de acolo o dispersează.

Același principiu nu este valabil pentru piramidele utilizate în prezent în scopuri terapeutice, deoarece nu au acoperiri în oglindă și sunt de obicei utilizate în interior.

În mod similar, ar trebui considerat că efectul dispersiv efectuat de vârf este totuși atenuat de cadrul lateral al piramidei care se extinde în bază. În acest fel, energia radiantă captată este distribuită uniform în volumul circumscris de cadrul în sine.

Permanența în interiorul piramidei, în virtutea efectelor sale neuroendocrine induse de radio, aduce corpul uman la optimul funcției sale conservatoare, prevenind majoritatea fenomenelor legate de stresul neurologic și metabolic care favorizează procesele de uzură celulară și îmbătrânire. Piramida Plasmator Home a fost proiectata si construita sa respecte toate aceste principii https://plasmathor.ro/categorie/piramide-cu-plasma/

 

O structură în care poate fi implementată o conservare îndelungată a structurilor organice ne poate apărea, de asemenea, ca un refugiu în care să rămânem, dacă condițiile externe de mediu devin prohibitive.

Piramida este deci considerată un condensator de energie cosmică, un obiect cu puteri extraordinare, care întruchipează o cunoaștere superioară a universului. În acest fel s-a dezvoltat o adevărată parasciență numită piramidologie, al cărei creator a fost savantul fenomenelor oculte și psihicul Antoine Bovis care în anii 1930 a făcut mici miniaturi ale piramidei lui Keops din Giza, numită Marea Piramidă, pentru a stabili efect asupra mumificării animalelor moarte. Ulterior, inginerul Karel Drbal și alți cărturari au mers mai departe și au atribuit piramidelor puterea de a ascuți lamele de ras și a cuțitelor, de a conserva alimentele, de a întârzia acrirea laptelui, de a favoriza creșterea legumelor, de a purifica apa poluată, de a îmbunătăți activitate mentala.

Piramidele Plasmathor sunt construite respectand raportul numarului de aur al lui Fibonacci ( 1.618033 ) si tin cont de toate cercetarile anterioare asupra efectului de piramida.

https://plasmathor.ro/categorie/piramide-cu-plasma/

 

 

Între 1970 și 1990, Rodriguez Alvizo Luis Alberto și grupul său au efectuat o serie de experimente, ajungând la concluzia că nu piramidele în sine au produs efectele observate, ci forma geometrică a acestora, pentru care un cadru simplu de măsurători adecvat ar putea funcționa ca model complet.

Potrivit acestui fapt, energiile pământului și cele cosmice captate într-o forță centrifugă caldă și dinamică și într-o forță centripetă rece și receptivă, pot circula și se pot înmulți în interiorul piramidei, cu condiția ca relațiile geometrice să fie aceleași cu cele ale Marii Piramide din Giza.

Efectul de piramidă este unul destul de larg răspândit ca și concept, permițând utilizarea energiei ce se formează în acel punct pentru o serie de aplicații.